img_0694

Van kinds af aan speelde muziek een grote rol in mijn leven. Met een opa als accordeonist en twee ooms als bedreven gitaristen werd ik al snel besmet met het muziekvirus.
De eerste gitaarlessen heb ik van mijn nonkel Rik gehad en daarna was ik verkocht! Ik leerde van hem de eerste akkoorden en gitaarriff’s van AC/DC spelen. Op die manier kwam ik al snel in aanraking met rock, blues en grunge!
Op mijn 16e begon ik mijn eerste bandje ‘The Sellers’ en daarna volgde er nog vele anderen.

In 1999 verhuisde ik naar Nederland en kwam ik in het coverband circuit terecht. Ik had mezelf in die tijd mondharmonica, basgitaar, mandoline en banjo leren spelen en vond het allemaal tof om te doen.

Na heel wat omzwervingen kwam ik uiteindelijk terecht bij Pater Moeskroen, toen viel voor mij alles op zijn plek. Aanvankelijk ging ik als bassist aan de slag maar na het vertrek van Ad Grooten ging ik steeds meer gitaar, banjo en mandoline spelen.

img_0621Samen met Marcel Sophie was ik één van de leadzangers van Pater Moeskroen. Na zijn vertrek in 2014 mocht ik de rol van frontman op mij nemen, maar Pater Moeskroen heeft eigenlijk geen frontman, het is een band, een eenheid waar we met elkaar maar één missie hebben! Knallen en elke keer weer het beste van onszelf geven… Vol gas en de blik op nul!

Ook ben ik regelmatig onderweg met mijn andere band Kakofonix (www.kakofonix.nl). Hier kan ik mijn blues, rock en grunge- ei in kwijt. In 2014 hebben we het album Vladababoem opgenomen.

compilatie-koko-vlieg-def-lang2

Verder speel ik de rol van circusdirecteur bij de kinderact Cowboy Billie Boem waar we o.a. live kinderliedjes vertolken en ben ik wel eens in een studio te vinden als studiomuzikant voor diverse projecten.

Ik heb mijn eigen studio aan huis waar ik voornamelijk demo’s en ideeën opneem voor bands en projecten waar ik aan werk.

Info en boekingen over mijn bands en projecten kan je terugvinden op de contact pagina.